
Uuenenud menüü avalikustamise ootuses toimub 29. oktoobril restoranis Rondeel galaõhtusöök, mille raames pakub peakokk Vladimir Upeniek külastajatele parimaid roogasid, millest tõotavad saada tänavuse hooaja hitid.
Vladimir Upeniek on Eesti üks parimaid kokkasid, 2012. aastal pälvis ta Eesti Aasta Koka tiitli. Olles Narvast pärit, on Vladimir alati soovinud jagada oma oskusi ka kodulinnas. 2019. aastast on ta restorani Rondeel peakokk ning kingib jätkuvalt tänagi Narva elaniketele ja linna külalistele uusi maitseelamusi.
Menüü:
Põletatud pardi tartar küpsetatud munakollase ja krõmpsuva juustuga
Rannakarbi-bisque vürtsika kuskussiga
Hautatud metssea kael praetud porrulaugu ja trühvliga
Šokolaadi-mousse soolakaramelli ja pähklitega
Roogade kõrvale serveeritakse kodust leiba kadakavõiga.
Üritus toimub hubases õhkkonnas koos erikülalisega, kes peakokaga vesteldes aitab külalistel mõista selle hooaja kulinaarseid naudinguid ja gastronoomilisi trende. Lisaks ootavad külalisi meeleolukad muusikalised etteasted Kvartal DJ-de esituses.
Galaõhtusöögi hind: 20 € / in.
Piletid ainult eelmüügis: https://fienta.com/et/galaohtusook-restoranis-rondeel
Kohtade arv on piiratud.
NB! Osalemine COVID-tõendi ja isikut tõendava dokumendi esitamisel.